joi, 26 martie 2015

Milano Autoclassica editia a IV-a
















IIntre 20-22 martie in cadrul complexului expozitional Rho Fiera din Milano a avut loc cea de a IV-a editie a Salonului Autoclassica. „Vedetele” la aceasta editie au fost: Ferrari 340 MM Scaglietti, Ferrari 500 TR si Maserati A6CGS/53. La editia din acest an, au fost expuse circa 1000 de vehicule istorice, majoritatea fiind modele ale producatorilor auto-moto din Italia, numeroase dintre acestea fiind expuse pentru a fi comercializate.

Pe o supafata totala de 50.000 mp in cadrul a doua pavilioane(nr.14 si nr.18), editia din acest an a gazduit numeroase standuri cu: dealeri de automobile istorice, cluburi auto-moto, ateliere de restaurare, comercianti de piese si accesorii, case de licitatii, organizatori de evenimente, librari, anticari sau muzee.

La exterior a fost amenajat un circuit pe care au fost organizate curse de karting si de regularitate cu vehicule istorice unde au concurat piloti din majoritatea tarilor din Europa.

La editia din acest an au fost prezenti oficial 11 constructori auto de prestigiu precum: Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Citroen, Fiat, Jaguar, Jeep, Lamborghini, Lancia, Maserati si Mercedes. http://www.auto-retro-passion.ro/evenimente/milano-autoclassica-2015-2/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu