joi, 31 octombrie 2013

SALONUL AUTO E MOTO D'EPOCA PADOVA 2013









In perioada 24-27 octombrie 2013 s-a desfasurat editia jubiliara cu nr.30 a Salonului Auto E Moto D'Epoca de la Padova, considerat cel mai important salon auto italian de profil.

Cei peste 60.000 de vizitatori sositi in cele trei zile la eveniment au putut admira pe o suprafata de peste 90.000 mp circa 4.000 de automobile old si youngtimer, motociclete, concept car-uri, exemplare unicat, modele de competitie si modele actuale, o parte dintre ele fiind expuse pentru comercializare sau licitatie. Cea mai tranzactionata marca fiind Alfa Romeo, cu modelele Giulia berlina sau GT, preturile acestora variind in functie de stare intre 5000 si 15.000 euro. Constructori de automobile precum: Abarth, BMW, Fiat, Ferrari, Lamborghini – 50 de ani de istorie, Lancia, Maserati, Mercedes – cu toate generatiile clasa S, Porsche – 50 de ani cu modelul 911 sau Peugeot – 30 de ani cu modelul 205 si de motociclete precum Ducati, Honda, Moto Guzzi sau Vespa au fost prezenti oficial.

La editia din acest an, au participat zeci de cluburi precum ASI (Automotoclub Storico Italiano), Abarth Club, Alfa Romeo Giulia Club, Autobianchi Club, Fiat 500 Club Italia, Gordini Alpine Renault, Lancia Appia Club , Mercedes 190SL Club Italia, Porsche Club Italia, Zagato Car Club, case de licitatii interne si internationale, registre auto italiene pentru unele marci, muzee, ateliere de restaurare, fabricanti si distribuitori de piese de schimb si accesorii, comercianti de literatura auto-moto si documente de arhiva, in total circa 1.600 de expozanti.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu